top of page

YRITYKSESTÄ

Emme tee piruetteja – teemme juridiikkaa 

Työoikeusjuristi, rikosjuristi

Taustaa

H.E.Kivimäki & Co on asiansa osaava lakiasiantoimisto, meillä on laaja kokemus vaativienkin prosessien hoitamisesta. Olipa kyseessä sitten rikos- tai siviiliprosessi käännämme aina kaikki kivet ja kannot. Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin asiakkaan edut ja oikeudet. 

Toimistomme juridinen dna on rikos- ja työlainsäädännössä. Tämän lisäksi toimistomme on voimakkaasti fokusoitunut rakentamisalaa koskevaan juridiikkaan. 

Perustajaosakas Hans työskenteli 90-luvulla taloustieteen parissa eri toimialoilla, josta siirtyi täysipäiväisesti juridiikan syövereihin. Yrittäjä jo nuoruusvuosista lähtien. Hans on saanut niin ikään olla osakkaana hyvin monen eri toimialan yrityksissä ja omaakin myös laajaa talousosaamista (pääaineena laskentatoimi).

Työoikeudellisia asioita on mennyt Hansin mankelin läpi melkoinen määrä; yhteistoiminta- ja muutosmenettelyjä, tuomioistuinriitoja, tuomioistuinsovitteluja, organisatiomuutoksia ja satoja koulutuksia yrityksille ja muille yhteisöille.

Rikospuolella Hans on laajasti puolustanut/avustanut erilaisissa rikosasioissa. Vastaajia sekä asianomistajia mm; väkivalta-, talous-, seksuaali- sekä perheväkivaltarikoksissa. Hans on ollut paljon myös alaikäisiä koskevissa rikosasioissa mukana. 

Rakentemisalaa koskeva juridiikka on kulkenut Hansin rinnalla lähes koko eliniän. Rakentaminen, siihen liittyvät ongelmat, ovat osa yrityksen kivijalkaa. Rakentamiseen liittyvät juridiset asiat ovatkin alusta asti olleet osa H.E.Kivimäki & Co Oy:n toimintaa. H.E.Kivimäki & Co Oy omaa laajan ja laadukkaan yhteistyöverkoston rakentamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. 

 
H.E.Kivimäki & Co Oy on saanut olla mukana myös useissa start-up yrityksissä sekä erilaisissa yritysjärjestelyissä. Sääntelemättömät ja perinteisiä toimialarajoja rikkovat yritykset ovatkin tulleet tutuiksi viime aikoina.

Laajamittainen kokemus yritysmaailmasta yhdistettynä ketterään juridiseen ajatteluun sekä asiakkaan tarpeiden vilpitön kuuntelu mahdollistavat parhaan mullan ongelmanratkaisulle. H.E.Kivimäki & Co Oy:llä on laaja asiantuntijoiden yhteistyöverkosto.

Teemme työtämme isolla sydämellä, eikä yhdenkään asiakkaan asia ole meille pieni — vaan erityisen suuri. 

Uskomme myös ennakointiin. Olemme avustaneet satoja eri yrityksiä, yhteisöjä ja ihmisiä useita vuosia. Meillä on halu tehdä asioita myös ennakolta, tämän hyöty on käsinkosketeltavaa. Asiakkainamme ovat olleet pörssiyhtiöt, pk-yritykset, yliopistot, kaupungit, seurakunnat, säätiöt, yksityishenkilöt, oppilaitokset yms.
Meillä ei ole sitoutumispakkoa. Palkkioperusteemme ovat yksinkertaisia. Meillä alkukartoitus on aina ilman veloitusta. Kerromme avoimesti pystymmekö juuri me auttamaan, riittääkö aikamme. Emme ahnehdi asiakkaita. Otamme sen, minkä aidosti pystymme hoitamaan paremmin kuin kukaan muu. Teemme juridiikkaa isolla sydämellä. Meille tärkeintä on asiakkaan edut ja oikeudet  Aina.

Tarpeen mukaan selvitämme erilaiset vaihtoehdot; oikeusturvavakuutus tai oikeusapu voi kattaa kustannukset kokonaan tai osin. Hoidamme puolestanne asian selvittämisen. 


Teemme myös maksutonta juridiikkaa, koemme pro bono -toiminnan olevan osa arvomaailmaamme. Viime vuosina erityisesti eläinsuojelulliset asiat ovat kuuluneet tähän ryhmään.


 
Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Olemme saaneet työskennellä aina Hangosta Kilpisjärvelle asti. Otamme toimeksiantoja mielellämme mistä tahansa päin Suomea.
Asiakkaan asia on aina suurin asiamme. 

Hans Kivimäki
OTM (Helsingin yliopisto)

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

bottom of page