Law Books

YRITYKSESTÄ

Emme tee piruetteja – teemme juridiikkaa 

Työoikeusjuristi, rikosjuristi

Taustaa

Perustajaosakas Hans työskenteli 90-luvulla taloustieteen parissa eri toimialoilla, josta siirtyi täysipäiväisesti juridiikan syövereihin. Yrittäjä jo nuoruusvuosista lähtien.

Juridinen dna on rikos- ja työlainsäädännössä. Yhdistelmänä ei se tavanomaisin, mutta mielenkiintoisin. Hans on saanut niin ikään olla osakkaana hyvin monen eri toimialan yrityksissä ja omaakin myös laajaa talousosaamista. 

Rakentemisalaa koskeva juridiikka on kulkenut Hansin rinnalla lähes koko eliniän. Rakentaminen, siihen liittyvät ongelmat, ovat osa yrityksen kivijalkaa. Rakentamiseen liittyvät juridiset asiat ovatkin alusta asti olleet osa H.E.Kivimäki & Co Oy:n toimintaa. 

 
Viime vuosina H.E.Kivimäki & Co Oy on saanut olla mukana myös useissa start-up yrityksissä sekä erilaisissa yritysjärjestelyissä. Sääntelemättömät ja perinteisiä toimialarajoja rikkovat yritykset ovatkin tulleet tutuiksi viime aikoina.

Laajamittainen kokemus yritysmaailmasta yhdistettynä ketterään juridiseen ajatteluun sekä asiakkaan tarpeiden vilpitön kuuntelu mahdollistavat parhaan mullan ongelmanratkaisulle. H.E.Kivimäki & Co Oy:llä on laaja asiantuntijoiden yhteistyöverkosto.

Teemme työtämme isolla sydämellä, eikä yhdenkään asiakkaan asia ole meille pieni — vaan erityisen suuri. 

Uskomme myös ennakointiin. Olemme avustaneet satoja eri yrityksiä, yhteisöjä ja ihmisiä useita vuosia. Meillä on halu tehdä asioita myös ennakolta, tämän hyöty on käsinkosketeltavaa. Asiakkainamme ovat olleet pörssiyhtiöt, pk-yritykset, yliopistot, kaupungit, seurakunnat, säätiöt, yksityishenkilöt, oppilaitokset yms.
Meillä ei ole sitoutumispakkoa. Palkkioperusteemme ovat yksinkertaisia. Meillä alkukartoitus on aina ilman veloitusta. Kerromme avoimesti pystymmekö juuri me auttamaan, riittääkö aikamme. Emme ahnehdi asiakkaita. Otamme sen, minkä aidosti pystymme hoitamaan paremmin kuin kukaan muu. Teemme juridiikkaa isolla sydämellä. Aina.

Tarpeen mukaan selvitämme erilaiset vaihtoehdot; oikeusturvavakuutus tai oikeusapu voi kattaa kustannukset kokonaan tai osin. Hoidamme puolestanne asian selvittämisen. 
Teemme myös maksutonta juridiikkaa, koemme pro bono -toiminnan olevan osa arvomaailmaamme. Viime vuosina erityisesti eläinsuojelulliset asiat ovat kuuluneet tähän ryhmään.


 
Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Olemme saaneet työskennellä aina Hangosta Kilpisjärvelle asti. Otamme toimeksiantoja mielellämme mistä tahansa päin Suomea.
Asiakkaan asia on aina suurin asiamme. 

Hans Kivimäki
OTM (Helsingin yliopisto)

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja